Gietvloeren: kunststof Vithex design gietvloeren – natuurlijk in elke kleur

Kunststof design gietvloeren – natuurlijk in elke kleur

Vithex kunststof design gietvloeren
Vithex kunststof gietvloeren: Wij zijn een exclusief gespecialiseerd bedrijf in design gietvloeren die natuurlijk overkomen. Wij adviseren en leveren naadloze kunstof design gietvloeren in natuurlijke kleuren die altijd warm overkomen. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en de modernste producten met natuurlijke biologische stoffen (G-Quality). Overtuig uzelf met voorbeelden van onze design gietvloeren – natuurlijk in elke kleur!

Gietvloeren: Als we over design gietvloeren praten denken we in eerste instantie aan stijl, karakter en een bijzondere uitstraling. De basiscomponenten van kunststof vloeren zijn epoxy en polyurethaan. Afhankelijk van de voorgestelde eisen bepalen we een hoeveelheid van het toegevoegde kunst- en vulstoffen, bind- en antislipmiddelen, pigmenten en andere stoffen. Dit samen bepaald de duurzaamheid, levensduur, sterkte, hygiënische en esthetische waarde van onze design gietvloeren. Onze design gietvloeren zijn decoratief, slijtvast , onderhoudsvrij en geven een warme aanblik waardoor ze uitermate geschikt zijn voor woonruimtes!

Kunststof design gietvloeren: Synthetische gietvloersystemen zijn hoogst technologische vloerdekkingen die o.a. worden gebruikt in de volgende industrieën: chemische, farmaceutische, voedingsmiddelen, transport, opslag, hightechnologie, automatisering , metaal en elektronica.

Toepassingen design vloeren: Onze design gietvloeren zijn uitermate geschikt voor privé- en commerciële gebruik zoals: huizen, bungalows, villas, flats, balkons , galerijen, openbare gebouwen, ziekenhuizen, sportgebouwen, enz…

Samen met u creëren we de vloer die afgestemd is op uw wens en eisen. Een vloer die jarenlang een mooie sfeer blijft uitstralen in uw huis, kantoor of bedrijf. Levering en plaatsing door geheel Europa. Vithex gietvloeren is VCA gecertificeerd.