Prijzen webdesign, website laten maken met CMS v.a 375


Google geeft voorrang aan mobiel vriendelijke websites, prijzen webdesign, website actie: v.a. 275** euro uw huidige website uitbreiden met een smartphone versie!

Google heeft per 21 April 2015 zijn politiek veranderd en websites die niet mobiel vriendelijk zijn worden niet meer goed weergegeven in de zoekopdrachten!
Laat dus nú uw bestaande website uitbreiden met een smartphone versie voor slechts 275 euro en zorg ervoor dat ook uw huidige website in de toekomst goed wordt gevonden in Google.
Immers een website maak je nu eenmaal niet alleen voor jezelf!

Prijzen WordPress webdesign, website laten maken vanaf 375 euro

Indien u een WordPress website wilt, is dit bij ons mogelijk. Wij maken voor u een ‘Child Theme’ gebaseerd op één van de vele bestaande premium templates van WordPress. WordPress sites bieden het voordeel dat u al snel een professionele site heeft die u zelf kunt beheren, met standaard veel mogelijkheden. Dit komt omdat er reeds veel plugins zijn geschreven voor WordPress sites (vaak gratis). Laat u door ons inspireren en verrassen!

Prijzen Portal webdesign, website of webwinkel met een CMS van WordPress vanaf 750 euro

(CMS = contentmanagementsysteem)
Deze sites worden exclusief voor u gemaakt en kunt u zelf beheren. Zowel teksten als foto’s kunt u zelf plaatsen en veranderen.
 Voor de Portal werken wij met de CMS van WordPress en plaatsen WordPress-pagina’s binnen onze Portal. Webwinkels worden doorgaans alleen gemaakt met WordPress. Betaalsystemen zijn: PayPal, iDeal en Creditcards. Aangezien WordPress één van de grootste spelers is op het web, bent u altijd verzekerd van de toekomst.
Op deze manier kunnen wij exclusief webdesign met CMS betaalbaar realiseren. Voor de Portal maken wij geen gebruik van bestaande templates; dit houdt in dat uw site uniek is en aan uw speciale wens(en) wordt aangepast.
Uw site zal zich dus altijd onderscheiden van andere!
 Het realiseren van een dergelijke website en/of webwinkel is al vanaf 750 euro mogelijk.

*/ Beperkte CMS betekent dat de inhoud van de site beperkt kan worden aangepast. Beelden in een animatie kunnen niet worden veranderd, maar statische beelden kunnen in hetzelfde formaat worden aangepast. Ook teksten kunnen worden aangepast, echter de lettergrootte, gewicht en kleur kunnen niet worden veranderd.
**/ Smartphone versie voor 275 euro heeft maximaal drie pagina’s met contactformulier

Responsive Portal websites met beperkte CMS* vanaf 375 euro

Responsive Portal websites zijn sites die exclusief worden gemaakt zonder gebruik te maken van bestaande templates en op elk media optimaal presenteren, ongeacht of het nu een desktop, tablet of smartphone is. Deze sites zijn dus uniek en zullen optimaal te zien zijn op elk media! Tegenwoordig kunnen wij er niet meer omheen, zeker niet nu Google zijn ranking regels per 21 April heeft veranderd en vanaf 2017 gebruikt Google allereerst de mobile versie (mobile-first) om uw inhoud te testen voor zijn zoekmachines ranking! Dus een goede mobile versie is nu noodzakelijk om goed te scoren in Google!
Het is zelfs een feit dat ‘ouderen’ het internet enkel en alleen via tablets bezoeken en de desktop links laten liggen of zelfs nog nooit hebben aangeschaft!
De huidige websites moeten daarom dus optimaal op alle mobiele media scoren. Voor dit doel maken wij unieke tablet en smartphone versies die aan het ontwerp en/of uw wens(en) geen afbreuk doen. Als u wilt scoren moet uw site onderscheidend zijn en aan de huidige regels van Google voldoen!

Huisstijl en logo ontwerp vanaf 175 euro

U kunt ook bij ons terecht voor uw huisstijl en logo. Indien u uw site door ons laat maken, kunnen wij tegen een geringe meerprijs uw logo en huisstijl ontwerpen. Uiteraard kunnen wij ook uw folder en reclame materiaal verzorgen. Wel zo handig en makkelijk toch?
Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw uw drukwerk. Wij maken iso-genormeerde certified pdf’s, wat inhoudt dat kleur en techniek optimaal zijn afgestemd op elk type drukwerk. Meer weten? Of vraag het ons!


Werkwijze: wij vragen u vooraf een bedrag van minimaal 125 euro voor de eerste opzet op het internet. Na akkoord wordt de site afgerond tegen het vooraf afgesproken bedrag. Na betaling van het restant bedrag wordt de site gepubliceerd op uw domein. Of nog beter: host uw site bij ons; zie onze gratis backup/recovery service.

Slotconclusie: een unieke en goed scorende website maken is onze specialiteit. Meer weten? Bel: 06 14198039 of neem contact met ons op via het contactformulier. (Zie onze disclaimer voor de algemene voorwaarden).

N.B.: Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, tekst, beeld en CMS training!