Webdesign Holland - websites maken die scoren in Google!

Le Tigre Webdesign Holland – Webdesign met SEO en CMSWebdesign Holland is een onderdeel van Le Tigre b.v. en sinds kort gevestigd in Maastricht. Doel is zonder gebruik van bestaande templates unieke, originele en betaalbare websites te maken voor een groter publiek. Zo maakt Le Tigre Webdesign Holland al een professionele responsive/* website voor 375 euro! Ook voor training, onderhoud en hosting bent u bij Webdesign Holland aan het juiste adres.
Webdesign Holland is opgericht door Rob Snijders die al meer dan 20 jaar ervaring heeft met het maken van advertenties, folders, logo’s, huisstijlen en websites.

De laatste jaren heeft Rob als IT-specialist voor diverse reclameburo’s de grafische ‘workflows’ gerealiseerd en is nu weer terug bij zijn oude liefde: design en opmaak, nú bij voorkeur voor het internet.
Rob neemt geen genoegen met ‘oplossingen uit de doos’ oftewel bestaande templates en vindt het een uitdaging om websites te maken die niet gelijk zijn aan andere. Geïnspireerd door het rustig en heuvelachtige Limburg neemt Rob de tijd en werkt met vaste prijsafspraken, zonder consessies te doen aan kwaliteit!

Le Tigre Webdesign Holland is gespecialiseerd in Responsive Webdesign, Webwinkels, Boekingsites en Portal websites maken met CMS (= content management tool of te wel met beheersmodule voor de klant) die scoren in Google. Portal websites zijn websites die gemaakt worden zonder gebruik te maken van bestaande templates en deze websites worden gemaakt zonder enig beperking in lay-out en vormgeving met beperkte CMS/**.
Ook voor grafisch ontwerpers en designers die zich niet willen bezig houden met techniek zijn wij een goede partner, wij realiseren elk ontwerp zonder enig concessie op het web!

Volledige CMS websites en webwinkels worden gemaakt met premium WordPress templates. Hiervan worden ‘Child’ templates gemaakt, waardoor de website geheel wordt aangepast aan onze specifieke eisen. Dus professioneel website maken met unieke webdesign! Bovendien maken wij ook combinaties van responsive Portal websites met WordPress. Het beste van twee werelden gecombineerde tot één uniek resultaat.

*/ responsive webdesign houdt in dat de website op elk media, zoals smartphones, tablets en desktop goed worden weergegeven. **/ Beperkte CMS betekent dat de inhoud van de site beperkt kan worden aangepast. Beelden in een animatie kunnen niet worden veranderd, maar statische beelden kunnen in hetzelfde formaat worden aangepast. Ook teksten kunnen worden aangepast, echter de lettergrootte, gewicht en kleur kunnen niet worden veranderd.

 

Specialiteiten Le Tigre Webdesign Holland

Portal sites

Portal sites

Le Tigre portal sites zijn sites gemaakt in html 5, zonder rekening te hoeven houden met de beperkingen van bestaande templates. De ontwerpen zijn onderscheidend en uniek van opzet.

Portal sites worden standaard gemaakt zonder CMS. Indien u uw site toch geheel zelfstandig wilt beheren maken wij een mix van een portal site met de CMS van WordPress. Op deze manier kunnen wij een exclusief ontwerp met CMS betaalbaar realiseren. Uw site zal zich dus altijd onderscheiden van andere!


Responsive sites

Responsive sites

Responsive sites zijn sites die op elk media optimaal presenteren. Ongeacht of het nu een desktop, tablet of smartphone is, het formaat van de site past zich automatisch aan.

Tegenwoordig kunnen wij er niet meer omheen. De huidige sites moeten ook op mobiele media optimaal scoren. Juist voor dit doel maken wij unieke tablet en smartphone versies die aan het ontwerp geen afbreuk doen. Immers als u wilt scoren moet juist ook hier uw site onderscheidend zijn!

Webwinkels

Webwinkels

Le Tigre Webdesign Holland maakt complete winkels met iDeal en PayPal betaalsystemen. Onze winkels zijn uiteraard responsive, want tegenwoordig moet een winkel ook werken op tablets en smartphones.

Le Tigre Webdesign Holland maakt winkels die goed scoren in Google en Marktplaats. Onze winkels onderscheiden zich van andere door design en functie. De artikelgroepen zijn overzichtelijk en worden mooi en goed weergegeven. Al onze winkels worden SEO geoptimaliseerd afgeleverd.